Over mij

Ik wist eigenlijk al als klein kind dat ik kapster wilde worden. Ik nam iedere Barbiepop of make-up pop onder handen, niet iedere creatie die ik toen maakte was een geslaagd plan, maar gelukkig kwam daar gedurende mijn kappersopleiding en de jaren daarna verandering in.

Op 16-jarige leeftijd begon ik als kapster in wording met een zaterdagbaantje bij een lokale, maar zeer gewaardeerde kapper. Mijn kwaliteiten en enthousiasme ontwikkelde zich en na het afronden van mijn opleiding was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik vervolgde mijn carrière bij een wat grotere kapsalon met een aantal vestigingen waardoor er meer mogelijkheden waren om mijzelf nog beter te kunnen ontwikkelen. Al deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk in het Citycentrum van Veldhoven een eigen kapsalon begonnen ben. Samen met een team van 5 dames heb ik hier jaren een mooi bedrijf gerund.

Privé waren er ook diverse ontwikkelingen en met de komst van ons eerste kind besloot ik uiteindelijk om een wat rustiger carrière pad te gaan volgen.

Ik verkocht mijn kapsalon en ging uiteindelijk op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn nieuwsgierigheid naar iets totaal anders zorgde ervoor dat ik kon gaan werken bij de grootste privékliniek in cosmetische chirurgie in Nederland. Jaren heb ik bij dit bedrijf met heel veel plezier op verschillende afdelingen gewerkt, maar uiteindelijk miste ik toch mijn creativiteit en behoefte om met haar bezig te zijn het allermeest.

Ik ben dankbaar voor alle wegen die ik op mijn pad gevolgd heb. Met Haarstudio Duizel kan ik mijn creativiteit en passie volop uitoefenen.

Graag ontmoet ik je in mijn haarstudio.

Contact

0497-540614
info@haarstudioduizel.nl

Locatie

Akkerstraat 10a
5525 AC Duizel

Openingstijden

Maandag: 13.30 - 20.30 uur
Woensdag: 13.30 - 20.30 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 14.00 uur